## VIRTUAL OPEN DAY SATURDAY 8 AUGUST

Schedule		
10.00-10.30	30 mins	Course Information Session Joe Hepworth Course Leader – Bachelor of Arts Screen: Production
10.30 – 11.15	45 mins	Student Experience at AFTRS Student Centre Team
11.00–11.30	30 mins	Radio Information Session with Q&A Fyona Smith Head of Radio
11.15–11.45	30 mins	Meet the Mentors: BA (Session 1) Our BA experts answer all of your questions
11.30–12.30	60 mins	Postgraduate Information Session with Q&A Susan Danta Course Leader-Postgraduate
11.45–12.30	45 mins	First Nations at AFTRS  Joseph Cardona in conversation with AFTRS students and alumni
12.15–12.45	30 mins	Meet the Mentors: BA (Session 2) Our BA experts answer all of your questions
13.00-13.45	45 mins	Student Experience at AFTRS Student Centre Team
13.30–14.00	30 mins	Meet the Mentors: BA (Session 3) Our BA experts answer all of your questions
14.00–15.40	70 mins	What's Your Flava? Screening and Panel Special screening of all five What's Your Flava? episodes followed by student panel with Q&A

RSVP: 7 aftrs.edu.au

